fbpx

Artikel i tidningen

Fredrik skriver om kampen mellan det goda och det eh… goda.
Såg precis att intervjun jag gjorde precis innan semestern hamnade i tidningen idag. Följ länken nedan för att läsa hela artikeln.
http://www.e-magin.se/paper/bhrs4nb4/paper/1#/paper/bhrs4nb4/18
Jag tycker om lokaltidningar. För flera år sedan drev jag min egen online-tidning Positiviteter för att någonstans kunna hitta en lite mer positiv vinkling av samhället. Det var svårt att hitta glada nyheter att länka till men när jag gjorde det var det oftast i lokaltidningar. De är liksom inte lika inställda på att clickbaita eller bara locka folk genom att skriva om allt elände. Och då är det ju extra roligt när jag får vara med i en lokaltidning själv.
Det är också alltid roligt att se hur någon annan beskriver det jag själv försöker beskriva.
Så, stort tack till Kanalen i Österåker för den fina artikeln och vill ni läsa ännu mer om boken så har den en egen sida här på frangsmyr.se:
http://www.frangsmyr.se/book/yogaupproren/

Signering av yogaupproren på releasefesten

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com