fbpx

Bokmässan 2019 mingel

Bokmässan betyder mingel och 2019 var inget undantag. I år styrde vi upp vårt mingel i en av sviterna på Gothia Towers och bjöd in bokintresserade vänner, bokbloggare och andra författare.

Förberedelser inför minglet

Det blir ganska långa dagar på mässan och det kan vara skönt att slippa den värsta hetsen nere på golvet så det visade sig vara ett bra drag att anordna minglet i en lugnare lokal.
Vi drog igång vid 18-tiden och minglade stenhårt tills det var dags att gå vidare till förlagsmiddagar och sena utekvällar på Park. Tack alla som kom, det var fantastiskt kul att prata skrivande, byta böcker med varandra och bara höra om allas kämpande med vardagen som författare. Vi hade representanter från så vitt skilda områden som barnböcker, thrillers, fantasy, novellsamlingar, faktaböcker om entreprenörskap och känslor till världmästare på ölböcker. För att inte tala om tre olika generationer av Debutantbloggare.

Anna Eriksson Skarin och Maria-Pia Gottberg som precis släppt boken Känslosmart på Norstedts.

Efter minglet gick vi vidare ut och åt på en turkisk restaurang i närheten av bokmässan. Det var länge sedan jag skrattade så högt så får nästan be besökande vid borden bredvid om ursäkt för att ha stört. 🙂 Men det gick liksom bara inte att hålla sig.
Stort tack för i år och hoppas vi ses nästa år igen.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com