fbpx

Mina böcker

Nedan har jag listat de böcker jag givit ut hittills. Allt ifrån min debutroman Arytmi, en thriller om organiserad brottslighet i ett fiktivt Miami-inspirerat Stockholm till Yoga upproren, min senaste bok. En feelgood om två yogis som drabbar samman i en våldsam kamp om vem som kan leva fredligast.
Däremellan kom Kärlek på en gul cykel. Ingen yoga, mindfullness eller stillhet så långt ögat kan nå, däremot ett stort äventyr när en brevbärares dag vänds upp och ned. 

Så… behöver du boktips, presenttips (yogaupproren är en bra present till vem som helst som yogar), något att läsa på semestern eller bara är nyfiken på mitt skrivande, klicka in på en av böckerna nedan.

 

Nya böcker på gång:
I vanliga fall jobbar jag på en ny bok i taget men för tillfället författar jag faktiskt två samtidigt. Den första faller under facklitteratur och handlar om hur man syns så bra som möjligt på Google, Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln och CDons online bokaffärer. Det är ett litet kortare projekt som jag hoppas vara klar med innan bokmässan. Inte för att gå i tryck, men med skrivandet i alla fall. Så att den kan gå till design och sättning sen.

Den andra nya boken har jag bara precis börjat med och tänker inte stressa alltför mycket.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com