Yogaupproren

Två yogaledare drabbar samman i kampen om vem som ska få föra den gamla mästarens lära vidare.

Den var jätterolig, ända tills dom kallade mej tjock
Buddha

När Stella tar med Vincent för att träna på Sjöbottens Yogainstitut utmanas hennes position som mästarens naturliga efterträdare. Hans intensiva jakt på ett bättre liv krockar med hennes vilja att fortsätta driva studion och när Stella råkar döda den gamla yogamästaren med ett alltför starkt te blir Vincent rasande. Han startar den konkurrerande yogastudion AyurVincents tvärs över gatan och en kamp startar som eskalerar ända tills hela staden… eller länet… eller, ja rent av hela landet har skakats om.

”Yogaupproren är en feelgood på gränsen till skröna. Den är full av knasiga karaktärer, yogiska miljöer och så klart, en konflikt utan dess nåde.”

Känsliga läsare varnas för att historien kan innehålla spår av spioneri, biologisk krigföring och upprepade uppmaningar att släppa dagen istället för att fånga den.

Där fick du!
Citat från PunkYoga-tepåse
  • Saved in: <a href="http://www.frangsmyr.se/book-categories/frangsmyr/" rel="tag">Frangsmyr</a>
  • Tagged: <a href="http://www.frangsmyr.se/book-tags/yoga/" rel="tag">yoga</a>, <a href="http://www.frangsmyr.se/book-tags/komedi/" rel="tag">komedi</a>, <a href="http://www.frangsmyr.se/book-tags/feelgood/" rel="tag">feelgood</a>, <a href="http://www.frangsmyr.se/book-tags/semesterlasning/" rel="tag">semesterläsning</a>, <a href="http://www.frangsmyr.se/book-tags/boktips/" rel="tag">boktips</a>