Frängsmyr och Zälls Kickstarter. Ur Led Är Tiden

Nu drar vår Kickstarter igång. Under de närmaste 45 dagarna kommer gamla läsare, nya läsare, extra intresserade läsare, kompisar, företag som vill göra reklam på ett lite annorlunda sätt, du som vill överraska en när eller kär med en statistroll i en bok, du som bara vill stötta en ny svensk deckarduo, du som vill läsa både boken och första draften av den och du som vill äta middag med författarna kunna stötta vårt skrivprojekt.

Kickstarter är en site för crowdfunding. Där vi kan samla massor av människor som vill stötta skapandet av en ny uppfinning, skiva, film eller bok. Det går i stort sett ut på att vi presenterar vårt nästa skrivprojekt och massor av olika sätt du som läsare kan välja att stötta det på. Allt ifrån att förbeställa en signerad kopia av boken till att produktplacera din nya produkt i boken eller att  göra reklam för ditt företag. Om vi når upp till målsumman så blir boken av och vi kommer även att översätta den till engelska samt producera en ljudbokversion av den.

FrängsmyrOZäll

Varför använder vi crowdfunding för att sälja vår bok när vi redan har kontrakt med förlag? Svaret är enkelt. Både jag och Frederik har fått frågan massor av gånger om våra tidigare böcker: När kommer ljudboken? Eller: Kommer den någonsin ut på engelska så vi (majoriteten av folket på jorden faktiskt) som inte kan svenska kan läsa den. Genom ett Kickstarter projekt kan vi få chansen att göra både och och på så sätt nå ut till många många fler än vi gjort tidigare.

Vi sätter igång nu: den 14de Mars och kör stenhårt ända till 28de April. Det är alltså Kickstarter kampanjen som håller på  i 45 dagar. Inte själva skrivandet av boken. Det kommer hålla på en bra bit längre än så. Vi har faktiskt redan startat skriva och räknar med att vara färdiga lagom till att snön lägger sig över landet igen. Vi siktar på att skicka ut boken till de som stöttar oss lagom till jul. (Perfekt julklapp alltså 🙂 )

Boken vi skriver är en pusselthriller som börjar med ett bestialiskt mord och slutar med att läsaren desperat försöker lista ut vem av de fyra karaktärerna som begått mordet. Tro inte på allt karaktärerna berättar för er, för även om vi inte lärt känna dem innan och utan ännu har vi redan märkt att vissa av dem har svårt att hålla sig till sanningen. Och att vissa har skelett i garderoben som aldrig borde få se dagens ljus. Det är första gången vi skriver tillsammans så det är lite av ett experiment och även om allt ser lovande ut nu så får vi se hur lätt det är att hålla sams när våra karaktärer till slut kanske blir så osams att de också försöker ha ihjäl varandra. Arbetsnamnet på boken är Ur Led Är Tiden.

Så, vad behöver du som läser det här göra då? Det är enkelt, följ den här länken: FrängsmyrochZäll – Kickstarter och läs igenom projektbeskrivningen för att välja hur just du vill välja att backa upp vårt projekt. Gör det innan den 28de April bara för sedan är det för sent.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *