fbpx

Gänget samlas igen

Jag ser alltid fram emot skrivarhelgerna. Det är den mest produktiva tiden för mig överhuvudtaget. Jag brukar aldrig få ihop mer än en eller ett par timmar om dagen annars. Inte ens på helgerna, när jag teoretiskt sett skulle kunna sitta hela dagarna. Jag har helt enkelt inte karaktär att bara sätta mig och ösa om jag inte har fått in det vädigt tydligt i mitt eget schema. Den här gången blev det ute i Åkersberga och man kan nästan säga att vi var skrivtokiga från hela landet som dök upp. Några helt nya som gjorde oss sällskap också. Det var toppen. Ser fram emot att hålla i det här flowet vi skapade i helgen och bara jobba klart boken nu.

skrivarhelg1 skrivarhelg2 skrivarhelg3

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com