fbpx

Inför bokmässan 2019

Så var det dags igen. Sista helgen i september blir det till att styra kosan mot Göteborg och massor av härliga författarmöten. Det blir sjätte året i rad för mig efter att Emmelie lurade med mig 2014. Det var ett av de bästa åren när jag blev presenterad för Debutantbloggen, som jag bara några månader senare skulle ansöka till och sedan få driva tillsammans med Christina och Felicia och hela 2015 års gäng debutanter.
Vi kommer inte ha någon monter från förlagets sida men däremot kommer jag fortsätta på minglet vi startade förra året och bjuda in så mycket bokinstresserade som möjligt för en förfest med massor av boksnack och tilltugg och bubbel.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com