fbpx
Yogaupproren snart i en tryckmaskin nära dej.

Mot tryckeriet

Jag har fortfarande inte vant mej vid att allting tar så lång tid i bokproduktionen. Nu var det ungefär sex veckor sedan jag var helt klar med manuset och skickade iväg det till förlaget och nu idag går boken till tryck. Jag sitter som bäst och ritar på nästa historia jag ska skriva och det har inte riktigt slagit mej än att folk faktiskt ska börja läsa Yogaupproren snart. Det känns jättekonstigt att släppa in folk i mitt eget lilla Sjöbotten och Ljusvattnet så att de får hälsa på Stella och Vincent igen och följa med på alla knäppheter de sätter igång i den här historien.
Men men, tryckeriet laddar upp med mer bläck och jag laddar upp med mer papper för att börja om hela processen igen. Har haft paus från skrivandet alldeles för länge nu.

By Fredrik

Fredrik Frängsmyr är född och uppvuxen i Stockholmsområdet för nästan precis ett hundra år sedan och visar då och då tendenser till att överdriva. Efter att ha uppfunnit yoga, både som research till boken du håller i handen och för att förlänga sin författarkarriär, är han nu fast besluten att få svar på livets stora och små frågor genom att utsätta sin ensemble av karaktärer för alla möjliga och omöjliga situationer. Närma er med extrem försiktighet, då han inte drar sej för plötsliga skrattattacker. Skulle ni av någon anledning ändå komma nära så kom ihåg, ta allt han säger med en nypa salt.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com