Rapport från bokmässan

By 0 No tags Permalink

BokmässanSign

Bokmässan var som vanligt helt galen med massor av folk, massor av uppplevelser och massor av böcker. Böcker böcker, överallt böcker. Och precis som vanligt åker jag till bokmässan med en bestämd känsla av hur det kommer vara att vara där och sen åker jag hem några dagar senare med känslan av att ha varit med om någonting helt annat. Hur som helst var det fantastiskt kul att träffa alla som jag bara facebookar och mailar med under året och hinna prata lite. Hann bland annat smita in några minuter under Debutantbloggens: https://debutantbloggen.wordpress.com/ mingel. Det var hur kul som helst att träffa årets debutanter och få dras med tillbaka ett år i tiden till hur det var att dyka upp på bokmässan för att signera och träffa förlag och allt för första gången. Jag stod och signerade böcker i Stevalis monter på fredagseftermiddagen och den första potentiella nya läsaren jag högg tag i visade sig ha arytmi precis som titeln på min bok. Så sen var jag fast, fick höra allt om hur det är och hur man kan bli av med symptomen med hjälp av en tandborste. Henne borde jag ha träffat innan jag skrivit färdigt boken. :) Det är det som är så roligt med bokmässan. Man vet aldrig vad som ska hända.

No Comments Yet.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *