fbpx

Recension av Yogaupproren

Yogaupproren fick precis en jättefin recension. Ok, så nu är vi i det läget att boken har funnits ute i några veckor och de första läsarna börjar precis ha kommit igenom den. Det är så fantastiskt spännande att äntligen få höra hur boken upplevs av andra.
Bokbloggaren I_Min_Bokhylla la ut den här recensionen som ett inlägg på sin Instagram:

Yogaupproren är en fantastiskt rolig feelgood. Fredrik Frängsmyr har blandat ihop en gäng knasiga karaktärer med yogiska miljöer och så klart en konflikt utan dess like.

Yogaupproren är en bok som du läser med ett leende på läpparna boken igenom. 414 sidor som bara försvinner.

Stella tar med Vincent för att träna yoga. Vincent faller pladask och Stellas utmanas plötsligt om positionen som mästaren efterträdare. Stella vilja att driva yoga studion vidare krockar med Vincent jakt på ett bättre liv. När Stella råkar döda den gamla yoga mästaren med ett alltför starkt te blir Vincent rasande. Han startar en konkurrerande yoga studio tvärs över gatan och en kamp startar som snabbt eskalerar.

Yoga upproren är en genom mysig bok som är fenomenalt skriven med risk för plötsliga skrattattacker. Den perfekta boken att avsluta semestern med eller trösta sig med när jobbet redan börjat. Boken är lätt och snabbläst med ett utmärkt språk.
Feelgood när den är som allra bäst.
Jätte stort tack till @fredrik_frangsmyr för att jag fick läsa din underbart roliga bok jag lovar att släppa dagen😊
#yogaupproren #i_min_bokhylla
#fredrikfrängsmyr #skönstevali

Tack så jättemycket I_Min_Bokhylla för de fina orden!!

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com