fbpx

Verktyg för författare

I början av sommaren satte jag upp en sida med verktyg för författare på min hemsida. Mest som en samlingsplats för de verktyg jag själv använder när jag skriver, men också för att dela med mej till andra och få igång en diskussion om vilka hjälpmedel alla ni som skriver där ute faktiskt använder.
Jag har fått en del tips under sommaren och det har varit en hel del nedladdningar från sidan. Vilket är jättepositivt. Men jag vill veta mer, så maila gärna, eller använd kontaktformen på sidan. Just nu är det mest mallar av olika slag. Mallar för karaktärer eller för att beskriva olika platser i boken. Mallar för olika sätt att plotta ut en historia och en hel del templates för storyboards.
http://www.frangsmyr.se/forfattarverktyg/
Söker man på Pinterest efter verktyg för författare dyker det upp en hel del fantasifulla resultat. Allt ifrån egengjorda block med fantastiska tidslinjer till hundratals olika sätt att beskriva sina karaktärer eller spänningskurvor men än så länge har jag inte fått så många exempel skickade till mej, så ni får gärna skicka in era egna exempel.
Se exempel från Pinteres nedan:
https://www.pinterest.se/JuliaStilchen/plotting-a-novel/


Och som jag har skrivit på sidan med verktyg. Tveka inte att höra av dej ifall du saknar något. Vi kan se vad vi kan skaka fram.

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com