fbpx

Yogaupproren i Norran

Jag vaknade upp i Danmark på skolresa med min sons klass och gick ner för att äta frukost. Vi bodde på ett ganska mysigt vandrarhem söder om Köpenhamn. Under frukosten fick jag en notis att artikeln om Yogaupproren kommit ut i Norran. En jättefin artikeln som beskriver kopplingen mellan boken och Sjöbotten där den utspelas.

Några timmar senare fick jag ett textmeddelande från min morbror som bor i Sjöbotten med bilder från tidningen och såg att boken fick stor plats både på framsidan och inne i lördagsdelen av tidningen.

Artikel om Yogaupproren i Norran

Det är ju så att även om boken utspelar sig i Sjöbotten så är det mest namnen jag lånat från området runt Skellefteåtrakten. Det är inte mycket annars som stämmer med beskrivningarna mellan Sjöbotten och Ljusvattnet. Men jag älskar namnen på orter i Norrland, de har sån naturlig mystik i sig. Jag vet ju inte vad invånarna i Sjöbotten verkligen tycker om att de har fått ett 30 meter högt vattenfall eller rusningstrafik eller två konkurrerande, nästan krigande, yogastudior. Hela staden är dessutom full av yogis som på något sätt alla brottas med sig själva.

Boktips: Yogakrig i Sjöbotten


Vill du läsa mer om boken så kolla in länken nedan:
http://www.frangsmyr.se/book/yogaupproren/

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com