fbpx

Yogaupproren som fysisk bok

Det är alltid en lika skum känsla. Även fast det är tredje gången, fjärde eller femte om man räknar olika upplagor och format, jag skickar in ett Word-dokument till sättaren och får tillbaka en fysisk bok känns det lika konstigt. Det är liksom jättemånga ord som alla på nåt sätt ska hamna i rätt ordning varje gång den trycks och min största känsla är bara, shit va många fel det måste ha blivit i den.
Jag hoppas att det bara är min känsla och inte den första känslan man får när man plockar upp den i affärerna. 🙂

Yogauppror i trädgården


Hur som helst så blev den jättefin. Och omslaget har precis samma färg som jag har sett på min skärm hela tiden. Det kan låta som en liten grej men det är faktiskt första gången.
Min yngste sa precis att den ser ut som en persika. Jag får försöka ta upp en och börja läsa utan att känna att jag måste lukta på den för att se om den luktar persika också.

Yogapose

Comments (0)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com